Preview Mode Links will not work in preview mode

Fit Living Podcast

Sep 3, 2019

Hvordan får jeg den bedste start som nybegynder? Hvordan holder jeg motivationen oppe, når det er hårdest og hvad kan jeg gøre for at undgå sidestik?

Vi har samlet nogle af læsernes allerbedste spørgsmål om løb og inviteret fysioterapeut Anette Paulsen og Cand.scient i Human fysiologi, ernæring og...


Jun 18, 2019

I FIT Livings nye podcast handler det om sunde beauty-rutiner - eller måske er det lige omvendt, for det handler om 10 skønhedsrutiner, du med fordel kan stoppe med lige nu!

Vi har inviteret to eksperter i studiet for at få aflivet myterne og i stedet stå tilbage med gode tips til en endnu skønnere og sundere...


Apr 10, 2019

Kan tre dage på juicekur give kroppen et velfortjent boost og kickstarte en sund livsstil? 45-årige Majbritt testede kuren.

Hør, hvordan hun oplevede de tre dage på juicekur, og hvad eksperterne, Lars Klingenberg og Bodil Just Christensen mener om kuren i FIT LIVINGs nye podcast.


Mar 20, 2019

Hvornår må jeg gå i gang med at træne efter min fødsel? Og hvad er delte mavemuslker? Få svar på det og meget mere i FIT LIVINGS nye podcast.

FIT LIVING har inviteret fysioterapeut Anette Paulsen i studiet for at få hendes gode råd til netop motion og træning efter en graviditet.


Mar 13, 2019

Hvor meget må du træne, når du er gravid? Hvad skal du holde dig fra og kan det skade baby? Disse spørgsmål får du svar på i FIT LIVINGS nyeste podcast.

FIT LIVING har derfor inviteret fysioterapeut Anette Paulsen i studiet til en snak om, hvor meget du må træne, når du er gravid, hvilke træningsformer du...